>

www.coafatladomiciliu.ro este un nou concept realizat de Salon Andreea in urma unui sondaj efectuat in randul clientilor nostri destinat celor care îsi doresc să eficientizeze la maxim timpul acordat îngrijirii, dar şi celor care îsi doresc discretie totală, momente îndelungate de înfrumusetare si relaxare în intimitate. Acum te poti simti rasfatata chiar in confortul casei tale si sa beneficiezi pe ingrijirea parului, styling si sau make-up profesional exact ca la salon. Ceea ce ne dorim este ca sedinta ta de beauty, fie ca este in salon sau la tine acasa, sa fie o experienta, un loc familiar unde frumusetea ta atinge cotele cele mai inalte, un loc prietenos unde sa te simti ca acasa.

 

Conceptul este destinat in primul rand mireselor si persoanelor care insotesc mireasa, dar in acelasi timp experienta capatata de-a lungul anilor ne ofera posibilitatea sa oferim servicii de calitate si persoanelor care se pregatesc de un eveniment corporate ori o aniversare sau pentru bachelorette party.

“Coafat la domiciliu” este un proiect foarte drag noua, fiind o parte integrata din Salon Andreea, un salon in care ne bucuram ca am reusit sa aducem inspiratie si frumusete de mai bine de 10 ani, cunoscandu-ne valorile, disciplinandu-ne si specializandu-ne in mod constant am reusit sa cream o familie frumoasa punand accent pe naturalete si simplitate, stim sa imbinam profesionalismul si experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor cu originalitatea, creativitatea si inovatia.

Cele mai incantate de conceptul nostru au fost bineinteles , viitoarele mirese, carora reusim sa le transformam emotiile in cele mai frumoase stari, oferindu-le toata disponibilitatea noastra, produse de ingrijire de inalta calitate, atentie la detalii si furandu-le la final zambetele mi-nu-na-te.

Cateva dintre avantajele unei colaborari sunt:
– posibilitatea de a incerca serviciile in mod gratuit
– pachete la preturi speciale
– reduceri la toate serviciile in cadrul Salon Andreea
– personal cu experientaconsultanta de specialitate oferita gratuit
– oferte unice de vanzari (try before you buy)
– garantia marturiilor oferite de clientii nostri pe www.facebook.com/salonandreea
Consulta agenda noastra online pentru o programare , urmand cativa pasi foarte simpli www.coafatladomiciliu.setmore.com